Det goda livet i storstadens närhet

Hallstahammar – livskvalitet i fokus

Hallstahammars kommun består av de tre tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm med knappt 16 000 invånare. I Hallstahammar är vi stolta över vår historia, inte minst därför att vi lämnat identiteten som bruksort kvar på andra sidan sekelskiftet och idag är en modern småstad. Vårt samhälle präglas av många små företag och har ett bra utbud av affärer från lokala entreprenörer.

hallsta

I dag drar handels- och industriföretag nytta av det utmärkta kommunikationsläget med E18 och järnvägsförbindelser. Vi ligger centralt och bekvämt i Mälardalen. Med tåg tar det mindre än 15 minuter till Västerås centrum och en dryg timme till Stockholms central. Söderut, över Kvicksundsbron, når du snabbt Eskilstuna. Du kan dessutom åka vår avgiftsfria busslinje Brukslinjen från Borgåsund i söder till Virsbo i norr.

Våra största privata arbetsgivare är Kanthal – Part of Sandvik Group, Bulten Hallstahammar AB, Evedensia Smådjur AB, TPC Components och Intra Mölntorp AB. Strömsholm är hästsportens Mecka och platsen för Svenska Ridsportsförbundet och Ridskolan Strömsholm. Strömsholm har en långvarig utbildningstradition inom svensk ridsport. Här ges utbildningar för ridlärare, ridinstruktörer, brukshästkuskar, hovslagare, hästskötare, talangfulla och elitsatsande ryttare på flera nivåer. Varmt välkommen att bli en del av oss!

Nära till allt

Västerås: 15 minuter
Köping: 23 minuter
Enköping: 44 minuter
Eskilstuna: 39 minuter
Örebro: 55 minuter
Stockholm: 80 minuter
Arlanda: 80 minuter
Uppsala: 86 minuter
Gävle: 145 minuter

Besök även

karta
Är du medlem och vill lägga upp jobb?

Sänd dina uppgifter - Vi returnerar dina inloggningsuppgifter så du kan publicera dina jobbannonser