Nu relanseras Karriär Västmanland

 In Advertising

Med ny inriktning, uppdaterad webb och ny samarbetspartner ska Västmanlands styrkeområden Automation, Energi, Järnväg, Välfärd och hälsa fortsatt samverka för att säkra kompetensförsörjningen i länet. Det görs bland annat genom Karriär Västmanland som både lyfter fram Västmanland som en bra region att bo i och presenterar intressanta karriärmöjligheter.

– Karriär Västmanland får ny inriktning med kraftfullare marknadsföring tack vare ett samarbete med MittMedia. Samtidigt lanseras en uppdaterad webb som förenklar för både företag och kandidater. Samarbetet med MittMedia innebär bland annat att jobb parallellpubliceras och att vi kan skapa gemensamma paketeringar för att nå ut bättre och bredare, säger Tomas Kvist, projektansvarig för Karriär Västmanland.

– Mittmedia satsar stort på den digitala rekryteringsaffären. I början av året relanserade vi vårt digitala rekryteringserbjudande och nu bygger vi upp ett nytt affärsområde kring rekrytering. Vi tror att just partnerskap och starka lokala relationer är avgörande för att lyckas. Därför är det otroligt roligt att kroka arm med Karriär Västmanland och tillsammans skapa nya möjligheter för rekrytering i Västmanland, säger Malin Pedersén, försäljningschef Mittmedia Rekrytering.  

Är du medlem och vill lägga upp jobb?

Sänd dina uppgifter - Vi returnerar dina inloggningsuppgifter så du kan publicera dina jobbannonser