Balansen mellan
livet och karriären.

Västmanland är länet som sträcker sig mellan Hjälmaren och Mälaren upp i Bergslagen. Vårt län ligger i en del av Sverige med hög ekonomisk tillväxt. Västmanlands län har en lång industritradition med en tyngdpunkt på tillverkning av avancerade industrivaror. De senaste årtionden har länets många globala företag vuxit och utvecklats i snabb takt. Karriär Västmanland erbjuder Sveriges mest intressanta jobb inom automation, energi, järnväg, välfärd och hälsa i landets mest trivsamma region nära storstadspulsen, landsbygden och i hjärtat av Sveriges starkaste exportmotor.

Varför finns vi?

Karriär Västmanland erbjuder Sveriges mest intressanta jobb inom automation, energi, järnväg, välfärd och hälsa i landets mest trivsamma region nära storstadspulsen, landsbygden och i hjärtat av Sveriges starkaste exportmotor. Västmanland är bra region att bo i med många intressanta karriärmöjligheter. Det vill vi visa med Karriär Västmanland

Vilka är med?

Våra kluster och företag inom Västmanlands styrkeområden automation, energi, järnväg och välfärd och hälsa är initiativtagare till Karriär Västmanland. Nedan kan du få en känsla för några av våra medlemsföretag.

Pingdom

Pingdom delivers reliable and instant insights into your customers’ experience with comprehensive web performance and availability monitoring.

byBrick Interface

Det bästa vi vet är att få människor och organisationer att lyckas. Oavsett om det handlar om att få våra kunders affärer att blomstra eller våra medarbetare och entreprenörer att nå sin fulla potential.

SmartShake

SmartShake started life back in 2009 as a solution for gym users and bodybuilders, offering them a leak-proof, non-toxic way to carry and prepare protein powders and shakes. Over the years the company and its product range have evolved to meet the needs of anyone living an active lifestyle.

Softgear

Softgear har varit en drivande del i digitalisering av svensk handel och affärskommunikation sedan 2006. Då som nu gäller samma framgångsrecept: att ligga i absolut framkant gällande teknik, långsiktiga lösningar på stabila plattformar och att vara en strategisk fullserviceparter till våra kunder.

HiQ

HiQ bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Vi är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. HiQ grundades 1995 och har 1600 specialister i fyra länder. Vi är listade på Nasdaq Stockholm MidCap.

Är du medlem och vill lägga upp jobb?

Sänd dina uppgifter - Vi returnerar dina inloggningsuppgifter så du kan publicera dina jobbannonser